A magyar díszvendégi részvételt és a bemutatkozó hazai vállalkozások kollektív nemzeti standon való reprezentálását, valamint a meghívott magyar cégek kiállítói térben való bemutatkozását a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. koordinálja. A közösségi magyar standon való megjelenés kitűnő lehetőséget biztosít a részt vevő vállalkozások számára a régió egyik legkiemelkedőbb nemzetközi szakvásárán történő bemutatkozásra, kapcsolatépítésre.

További célunk, hogy a díszvendégi részvétel a két ország közti kereskedelmi együttműködések dinamizálása mellett, méltó módon mutassa be Magyarország páratlan turisztikai, gasztronómiai, és kulturális értékeit, hagyományait.

A kiállítás harmadik napján 2022. május 23-án a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. társszervezésében a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumra és B2B találkozóra kerül sor, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok kialakítására.

Kérjük, részvételi szándékukat a hess.sara@ced.hu e-mail címen, legkésőbb 2022.04.14–ig jelezni szíveskedjenek a csatolt jelentkezési lap visszaküldésével!

A kiállítói helyek korlátozott számára való tekintettel a regisztrációkat a beérkezés sorrendjében és a jelentkező vállalkozások tevékenységi körének, a bemutatni kívánt termékek, szolgáltatások ismeretében fogjuk elbírálni és elfogadni.