Jelentkezem az eseményreA CEDukáció Roadshow első alkalommal látogat Felvidékre!
A Helemba községben megrendezésre kerülő ingyenes képzés komplex vállalkozásfejlesztési ismereteket nyújt a résztvevőknek, hiszen a témakörök – rendhagyóan széles skálán mozogva – érintik egyebek mellett a generációváltás, az életkor-menedzsment, a különböző Interreg pályázatokat és a bennük rejlő lehetőségeket, valamint a civil és politikai/önkormányzati intézmények közti együttműködéseket.


Program:

09:00-09:30 Regisztráció

09:30-09:35 Köszöntő

09:35-10:50 Generáció és életkor-menedzsment I. rész- Steigervald Krisztián

10:50-11:00 Kávészünet

11:00-12:30 Generáció és életkor-menedzsment II. rész - Steigervald Krisztián

12:30-13:30 Büféebéd

13:30-14:30 Fejlesztési lehetőségek az Interreg Magyarország-Szlovákia Programban – Holop Szilveszter

14:30-15:30 Jó példák civilek és önkormányzatok nemzetközi együttműködésére –Csókás Judit IV.

15:30-15:40 Kávészünet

15:40-16:40 Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. működésének és tevékenységének bemutatása– PhDr. Czibula Ádám, PhD.


Előadók

Steigervald Krisztián– generációkutató, közgazdász, coach - 6generáció, SteiGen

Immár két évtizede foglalkozik generáció-kutatással és generációs tanácsadással, a témában írt Generációk harca című könyve több mint 10.000 példányban kelt el. A tavalyi évben közel 200 szakmai előadást tartott Magyarországon, referenciái között a legnagyobb multinacionális vállalatok felsővezetői éppúgy megtalálhatóak, mint a KKV-k is. Nem csak előadásokkal segíti a generációváltás előtt álló cégeket, hanem mentorként, tanácsadóként is részt vesz kis- és középvállalkozás működésében.

Előadásából kiderül, hogy mi áll a generációs eltérések mögött, és hogyan lehet ezt kezelni munkahelyen és/vagy a piacon, továbbá azt, hogy miként befolyásolja a technológia a generációk közötti különbséget. Szó lesz még a generáció-váltásról cégen belül és kívül (munkaerőpiac, vásárlók, fogyasztók).

Csókás Judit – ügyvetető – GRANTCONSULT Kft.

Több mint 10 éve végez projektmenedzsment és projekt tanácsadás munkát Szlovákia déli járásaiban önkormányzatok, civil szervezetek és vállalkozók részére, valamint 2019-óta a GRANTCONSULT Kft. ügyvezetői feladatait is ellátja, emellett a Falufejlesztési Akadémia felvidéki szervezője.

Munkája során segítséget nyújt önkormányzatok és vállalkozások részére helyi és regionális innovatív beruházások, illetve fejlesztések megvalósításában. Emellett segíti a kulturális és sporttevékenységeket pályázati lehetőségek feltérképezésével és azok megvalósításával. Minden területen közreműködik, amelyek a lakosság jólétét szolgálják. Emellett foglalkozik nemzetközi együttműködési- és pályázati lehetőségek feltérképezésével és megvalósításával.

Holop Szilveszter- közös titkárságvezető-helyettes- Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

A szlovákiai Naszvadon született. Egyetemi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem geográfus szakán szerzett, majd ezt követően elvégezte a Nyugat-Magyarországi Egyetem és a párizsi Sorbonne egyetem közös szakközgazdász képzését. A magyar-szlovák Interreg programok titkárságán dolgozik titkárságvezető-helyettesként, elsődleges feladata a 2021-2027-es program előkészítése, illetve a pályázati felhívások kidolgozása

Előadásában bemutatja a magyar-szlovák határtérségben megvalósuló Interreg programok tapasztalatait, illetve ismerteti a 2021-2027-es időszakra tervezett pályázati felhívásokat.

PhDr. Czibula Ádám, PhD. – ügyvezető igazgató - BGA Felvidék s.r.o.

A BGA Felvidék s.r.o. ügyvezető igazgatója, tapasztaltát az államigazgatásban töltött évek alatt szerezte. Jártas többek között a hatékony problémamegoldásban, rendszer- és munkafolyamat-optimalizálásban, ügyfélszolgálatban, értékesítésben, képviseletben és nyilvános beszédben. Hatékony üzletfejlesztési szakember, Phd képesítését business administration és filozófiából szerezte.

Előadása során a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. felépítésével, működésével, szakmai tevékenységével, vállalati struktúrájával, illetve az Alapkezelő pályázati rendszereivel és kiírásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az előadás során korábbi sikeres pályázati programok, projektek, sikertörténetek is bemutatásra kerülnek.


Fontos információk:

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Egy előadásra maximum 60 fő résztvevőt tudunk fogadni.

A rendezvény előtt pár nappal emlékeztető e-mailt küldünk.

Amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni az eseményen, lemondási szándékát kérjük mindenképpen jelezze!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségünk: cedukacio@ced.hu