Betöltés

Indagra Food 2022

Kiállítások


2022.10.26. - 2022.10.30.

Bemutatkozás

Célunk

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Indagra Food 2022 Nemzetközi Élelmiszeripari Kiállításra. 

Kiállítás helyszíne: ROMEXPO, Calea Aurel 011465, Bucharest, Romania

Kiállítás időpontja: 2022. október 26-30.

Az INDAGRA FOOD 2022 Nemzetközi Kiállítás célja:

Bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani a résztvevő vállalkozásoknak Románia legmeghatározóbb nemzetközi élelmiszeripari kiállításán.

Miért érdemes részt venni a kiállításon?

Kiváló lehetőség a magyar vállalkozások számára az exportpiaci jelenlétük fejlesztésére, valamint üzleti kapcsolatrendszerük bővítésére Romániában.

Románia legmeghatározóbb B2B jellegű élelmiszeripari kiállítása.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szakmai támogatással és új, potenciális üzleti partnerek felkutatásával segíti a magyar vállalkozások eredményes kiállítási megjelenését.

A magyar közösségi megjelenés

Az idei évben reprezentatív, egységes arculattal ellátott magyar közösségi standdal kerül sor a megjelenésre a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. koordinálásában az INDAGRA FOOD szekcióban.

Releváns termékcsoportok: 

  •  Konzervipar, tartósított termékek, fűszerek
  •  Húsipari termékek
  •  Fagyasztott élelmiszerek
  •  Édesipari termékek
  •  Tejipari termékek
  •   Alkoholos- és alkoholmentes italok
  •   Élelmiszeripari feldolgozás technológiához kapcsolódó gépek, berendezések és egyéb eszközök

Jelentkezés és további információk:

Kérjük, részvételi szándékukat az antovszki.aniko@ced.hu e-mail címen - legkésőbb 2022.08.15-ig - jelezni szíveskedjenek a mellékelt jelentkezési lap, valamint a tematikus besorolásról szóló dokumentum kitöltésével. A kiállítói helyek korlátozott számára való tekintettel a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a jelentkezési lapok visszaérkezése után szakmai elbírálás alapján, valamint a beérkezések sorrendjében, továbbá a jelentkező vállalkozások tevékenységi köre, a bemutatni kívánt termékek, szolgáltatások alapján dönt az eseményen részvételre jogosultakról, melyről írásban értesíti a partnereket.