Jelentkezem az eseményre

A legtöbb vállalkozás életében eljön a pillanat, amikor a külpiacok felé venné az irányt. Ahhoz azonban, hogy sikeresen vegyük a kihívásokat az egyes exportpiacokon, és állandó szereplőivé váljunk az adott gazdaságnak, ismernünk kell annak sajátosságait.

Dr. Kacsirek László előadása során megismerhetjük a tipikus exportpiacok jellemzőit, az exportfolyamatokat alakító kereskedelmi trendeket, a különböző külpiacra lépési formákat a klasszikus exporttól a platformgazdaságig. Mindemellett átfogó képet kaphatunk az EU és a magyar állam exportszabályozásairól és támogatásairól, az Unión kívülre irányuló kereskedelmet támogató eszközökről, és természetesen a külpiaci üzletkötés lépéseiről és fortélyairól, a lehetséges kockázatok kezeléséről.

Regisztráljon ingyenes rendezvényünkre, és bővítse tudását a Nemzetközi kapcsolatokról és terjeszkedésről!


A Program felépítése:


09:00-10:30 – I. A magyar KKV és az export

10:30-10:45 – Kávészünet

10:45-12:30 – II. Motivációk, kockázatok és döntések – mítoszok és tabuk helyett

12:30-13:30 – Büféebéd

13:30-14:45 – III. EU-s szabályok és támogató eszközök – a nemzetközi hazai pálya

14:45-15:00 – Kávészünet

15:00-16:00 – IV. – Akik már learatták a gyümölcsöket


Előadó:

Dr. Kacsirek László - Egyetemi oktató, nemzetközi kereskedelmi szakértő, prezentációs trénerÉlete a tanítás: szerinte nincs annál nagyobb öröm, mint másokat segíteni céljaik elérésében. Oktatói fókuszában a hasznos tudás átadása, a megszerzett tudás alkalmazása és a készségek fejlesztése áll. A Corvinus Egyetem Vállalkozás és Innováció Intézete Üzleti gazdaságtan tanszékének docense. A Corvinus elit szakjának, a Nemzetközi gazdálkodás BA szaknak a szakfelelőse, menedzsere. Szakterülete a globális gazdaság, a nemzetközi kereskedelem, azon belül a kereskedelempolitika.

Előadásain résztvevő diákjai unszolására prezentációs technikát is elkezdett tanítani. Mára saját prezentációs képzési programot fejlesztett ki, amelyre építve személyre szabott kurzusokat, tréningeket, egyéni fejlesztéseket tart. Többek között évek óta ő készíti fel a KKM külgazdasági attaséit és start-upokat a befektetőik megnyeréséért.

Fontos információk:

A CEDukáció Roadshow rendezvénye ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Egy előadásra maximum 40 fő résztvevőt tudunk fogadni, ám későbbiekben a népszerű előadások megismétlésre kerülhetnek.

A rendezvény előtt pár nappal emlékeztető e-mailt küldünk.

Amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni az eseményen, lemondási szándékát kérjük mindenképpen jelezze!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségünk: cedukacio@ced.hu