CEDUKÁCIÓ – ONLINE OKTATÁSI PLATFORMOT INDÍT A CED

Hiánypótló elemmel bővült a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szolgáltatási portfóliója: a CEDukáció online oktatási platformon neves előadók, szakértők segítségével kaphatnak választ a vállalkozói lét szinte összes kérdésére a regisztrált látogatók. A díjmentes edukációs videók, oktatóanyagok átfogó tudást nyújtanak a résztvevő hazai és a határon túli kkv-knak.

A platform létrehozását alapos piackutatás előzte meg, a CED felmérte a partnervállalkozások igényeit, és annak megfelelően alakította ki a CEDukáció tematikáját.

A program célja, hogy összegezze a vállalkozói létformát érintő valamennyi kihívást, felmerülő problémát, majd edukációs videók, oktatóanyagok és képzések formájában nyújtson ezekre komplex megoldást a résztvevőknek. A CEDukáció így érinti egyebek mellett a vállalatfejlesztés, a brandépítés, az eredményes online marketingstratégiák, a magabiztos előadásmód témakörét. Emellett olyan alapvető kérdésekben segít, mint a megfelelő termék és célcsoport kiválasztása, sikeres online prezentáció létrehozása, de foglalkozik a jó vezető és a sikeres csapat közötti kölcsönhatás fontosságával is.

„A tematika komplex, ahogy a vállalkozói lét is az. A versenyképességhez ma már kevés egy jó termék, szolgáltatás, legalább ilyen fontos a márkaépítés, a cégre szabott „buyer persona” meghatározása, vagy egy produktív online konferencia megtartása. Éppen ezért törekedtünk arra, hogy a CEDukáció mindezen témákat – és számos egyéb területet – lefedje, és a gyakorlati életben felhasználható tanácsokkal, szakmai ismeretekkel lássa el a vállalkozókat” - mondta Csík László, a CED ügyvezetője.

A CEDukáció első oktatóvideói, tananyagai elkészítéséhez olyan neves előadók csatlakoztak, mint Kemény Dénes olimpiai bajnok mesteredző, Bolya Imre karizmatréner, a Karizma című könyv szerzője, Kőszegi András márkatanácsadó, vagy Laczkó Balázs, minősített Google Ads szakértő, aki számos sikeres webshop marketingstratégiájának kialakításában vett részt.

Az ingyenes regisztrációt követően az érdeklődők korlátlan hozzáférést kapnak a program teljes videós oktató anyagához, valamint első kézből értesülhetnek a CEDukáció keretében megvalósuló rendezvényekről.

A platformmal, illetve a képzésekkel kapcsolatos további információk a CEDukáció oldalon érhetőek el.