FEJLŐDŐ VAJDASÁGI TURIZMUS

Vajdaság Turizmus Summit 2020 címen szervezett üzletember találkozóval egybekötött szakmai konferenciát a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szabadkai regionális képviselete. A Prosperitati Alapítvány által meghirdetett vajdasági turisztikai infrastruktúra-fejlesztési pályázathoz kapcsolódó eseményen mintegy 100 helyi, illetve magyarországi vállalkozó, cégvezető, illetve turisztikai szakember vett részt.

A vajdasági Gazdaságfejlesztési Programok keretében hirdetett pályázatot a Prosperitati Alapítvány a turisztikai szálláshelyek létesítésére, fejlesztésére. A kiíráshoz kapcsolódóan a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Vajdaság Turizmus Summit 2020 címen szervezett üzletember találkozóval egybekötött szakmai konferenciát Palicson.

A rendezvény célja a pályázati források hatékony felhasználásához szükséges szakmai ismeretek és tudásanyag biztosítása, a vajdasági pályázok és a lehetséges magyarországi beszállítók közti kapcsolatfelvétel elősegítése.

Az esemény keretében a résztevők turisztikai szakértők, sikeres vállalkozók előadásai során átfogó tájékoztatást kaptak többek között a Délvidék turisztikai potenciáljáról, a régióban rejlő üzleti és együttműködési lehetőségekről, valamint a helyi szakmai szervezetek szolgáltatási portfóliójáról.

A részt vevő mintegy 100 vállalkozásnak az előadásokat követően lehetőségük nyílt célzott üzleti tárgyalások, valamint cégre szabott tanácsadások megvalósítására.