Folytatódik a CED kiállítási sorozata, ezúttal a GASTROPAN szakkiállításon

Egy év kimaradást követően ismét megszervezik Aradon a GASTROPAN szakkiállítást, amelyen ezúttal tíz magyar élelmiszeripari vállalkozás mutatkozhat be a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével. Délkelet-Európa legjelentősebb sütőipari, cukrászati, gasztronómiai szakkiállítása számos nemzetközi gyártó, illetve disztribútor részvételével zajlik, így a magyar cégeknek lehetőségük nyílik a regionális mellett akár globális piacok sikeres elérésére is.

Tizenkettedik alkalommal kerül megvalósításra – egy év kimaradást követően - Délkelet-Európa legjelentősebb sütőipari, cukrászati, gasztronómiai szakkiállítása, a GASTROPAN. Az esemény a helyi mellett nemzetközi gyártók, disztribútorok, illetve az iparág regionális szereplői, véleményformálói részvételével zajlik.

Ennek jegyében a CED mintegy 120 nm-es közösségi nemzeti standdal vesz részt az eseményen, amelyen összesen tíz exportorientált, magas hozzáadott értékű sütőipari, cukrászati és gasztronómiai termékekkel rendelkező magyar partnerének biztosít bemutatkozási-, illetve cégképviseleti lehetőséget. A magyar cégek termékportfóliójában megtalálhatóak többek között fűszerek, édesipari termékek, magvak, aszalványok, kukorica alapú termékek, valamint innovatív kapszulás levesek.

A CED aradi képviselete emellett a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumot és B2B találkozót szervez, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok megalapozására.

„A Gastropan a régió egyik legjelentősebb fóruma és szakmai találkozója a sütőipar, a cukrászat, és a gasztronómia meghatározó szereplői számára, így a CED is hangsúlyos és fókuszált magyar részvétellel készül a rendezvényre. A vásár ugyanis kiváló lehetőség a partnereink számára akár viszonteladói, akár beszállítói együttműködések kialakítására, piaci jelenlétük megszilárdítására. Emellett célzott B2B tárgyalások szervezésével is elősegítjük a cégek helyszíni értékesítésének, sikeres megállapodások megkötésének létrejöttét” – mondta Csík László, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.