Kárpát-medencei Vállalkozói Konferencia – immár harmadszor

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a St. Georgius Manager Club szakmai támogatásával több mint 200 kárpát-medencei magyar vállalkozó, cégvezető, és gazdasági szereplő részvételével szervezi meg a III. Kárpát-medencei Vállalkozói Konferenciát. A hiánypótló szakmai fórum célja egy olyan platform megteremtése, amely elősegíti a közép-európai régió magyar vállalkozásai közti kereskedelmi és gazdasági együttműködések dinamizálását, a közös üzleti lehetőségek meghatározását.

A kétnapos rendezvényen elismert szakemberek, sikeres cégvezetők, valamint szakmai- és állami szervezetek képviselői előadásai és kerekasztal-beszélgetései keretében ismerhetik meg a résztvevők többek között a regionális gazdasági élet aktualitásait, a legújabb kereskedelmi és fogyasztói trendeket, befektetési lehetőségeket, mindamellett, hogy már sikeres exportőrök osztják meg velük tapasztalataikat, jó gyakorlataikat.

„Meggyőződésem, hogy a Kárpát-medencei Vállalkozói Konferencia mára a Kárpát-medencei magyar vállalkozói ökoszisztéma és összmagyar gazdasági élet egyik kiemelt rendezvényévé vált. Mindezt bizonyítja, hogy több mint 200 résztvevő érkezett, nem csak Erdélyből, de Magyarországról, Szerbiából, Szlovákiából, illetve Horvátországból is. Bízom benne, hogy ez a két nap is hozzájárul a határokon átívelő magyar együttműködések további fejlődéséhez, szorosabbra fűzéséhez” – mondta Csík László, a szervező CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A konferencia kísérőrendezvényeként a CED nagysikerű vállalkozásfejlesztési képzése, a CEDukáció Roadshow is megszervezésre kerül. A tréningen többek között az online marketing stratégiák kidolgozása, a piackutatás eszközei és lehetőségei, valamint logisztika kerül terítékre.