KOLLEKTÍV NEMZETI STANDON MUTATKOZIK BE TIZENKÉT MAGYAR CÉG AZ AGROMALIM SZAKKIÁLLÍTÁSON

Kollektív nemzeti standdal vesz részt a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és tizenkét partnere az aradi AGROMALIM Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállításon, 2022. szeptember 1-4. között. A magyar bemutatkozás összesen 250 m2 alapterületen - kül- és beltéren egyaránt - kerül kialakításra, ahol többek között mezőgazdasági és erdészeti munkagépek, speciális mérőműszerek és számos innovatív növénytermesztési technológiai megoldás kerül reprezentálásra.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan az idén is kollektív nemzeti standon biztosít bemutatkozási lehetőséget összesen tizenkét magyar vállalkozásnak az AGROMALIM Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállításon, amelyet Románia egyik kiemelt agráripari szakrendezvényeként tartanak számon.

Az immár 32. alkalommal megvalósuló kiállítás kiváló ugródeszka a román piac iránt érdeklődő magyar vállalkozások számára, hiszen az esemény rendszeres résztvevői Románia meghatározó agrár szakemberei, mezőgazdasági és élelmiszeripari nagyvállalatai, szakmai szervezetei, iparági véleményformálói. A CED célja, hogy a hangsúlyos magyar részvétel révén elősegítse a magyar és a román cégek közti kapcsolatfelvételt, az együttműködések körének meghatározását, valamint az iparági aktualitások és jövőbeni irányvonalak megismerését.

A magyar cégek többek között mezőgazdasági és erdészeti munkagépeket, alkatrészeket, különböző mérőműszereket, mikrobiológiai termékeket, valamint növény- és talajkondicionálókat mutatnak be a szakmai érdeklődőknek, leendő üzleti partnereknek.

A CED az Aradi Magyar Gazdák Egyesülete szakmai közreműködésével B2B tárgyalásokkal egybekötött szakmai fórumot is szervez az AGROMALIM keretében, 2022. szeptember 3-án. Az eseményen a résztvevők átfogó tájékoztatást kapnak a precíziós gazdálkodásról és annak lehetőségeiről, valamint az innovatív agrárdigitalizációs eszközökről és megoldásokról. A szakmai előadásokat követően a magyar cégek pedig célzott üzleti tárgyalásokat folytathatnak a meghívott román gazdákkal, agráripari vállalkozókkal, disztribútorokkal.