Közel 100 résztvevő az első felvidéki CEDukáció Roadshown

Erdély után Felvidéken folytatódott a CED vállalkozásfejlesztési tréningsorozata, a CEDukáció Roadshow. A Helemba községben megrendezett esemény mintegy 100 helyi vállalkozó és cégvezető részvételével zajlott, a generációváltás, az életkor-menedzsment, különböző pályázati lehetőségek, valamint a civil és önkormányzati intézmények közti együttműködések témakörét körbejárva.

Folytatódik a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. nagysikerű tréningsorozata, a CEDukáció Roadshow, amely Erdély után ezúttal Felvidékre látogatott el. A Helembán megvalósult eseményen mintegy 100 térségbeli vállalkozó és cégvezető vett részt, akik megismerhették a családi vállalkozások életében előbb-utóbb beköszönő generációváltás témakörét, a hatékony életkor-menedzsmentet.

A szakmai előadások ezen túlmenően érintették a különböző, a magyar-szlovák határtérségben megvalósuló Interreg programok tapasztalatait, illetve a 2021-2027-es időszakra tervezett pályázati felhívásokat. A CEDukáció keretében bemutatkozott továbbá a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. is, ismertetve vállalati felépítését, szakmai tevékenységét, valamint a korábbi sikeres pályázati programokat, projekteket, és kapcsolódó sikertörténeteket.

„A közép-európai régióban történő felmérések alapján a családi vállalkozások mintegy 39 százaléka tekinthető generációváltó cégnek, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező tíz évben esedékessé válik a cég irányításának átadása. A generációváltás folyamatának támogatását éppen ezért kiemelten fontos kérdésként érdemes kezelni a vállalkozások életében” – mondta a képzés kapcsán Csík László, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A CEDukáció Roadshow Budapesten folytatódik, amely 2023. április 20-án kerül megrendezésre, a flow és burnout egyénekre és szervezetekre gyakorolt hatását bemutatva.

Regisztráció