MAGYAR BORÁSZATOK A KRAKKÓI NEMZETKÖZI BORÁSZATI SZAKKIÁLLÍTÁSON

Immár 19. alkalommal szervezik meg Lengyelország legjelentősebb nemzetközileg is jegyzett szőlészeti és borászati seregszemléjét, a krakkói Nemzetközi Borászati Szakkiállítást, vagyis az ENOEXPO-t. Az idei évben 8 magyar vállalkozás képviselteti magát a rendezvényen a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szervezésében. 

Összesen nyolc magyar partnercégének biztosít bemutatkozási lehetőséget a CED Lengyelország legjelentősebb szőlészeti és borászati szakkiállításán, a 19. alkalommal megvalósuló krakkói Nemzetközi Borászati Szakkiállításon, vagyis az ENOEXPO-n.

Az ENOEXPO Lengyelország és a régió egyik legjelentősebb és legnagyobb szakmai rendezvénye, mely integrálja a borászati ágazat és a kapcsolódó iparágak valamennyi képviselőjét Közép-Európából. A szakmai résztvevők előtt évről évre több száz kiállító mutatkozik be, így az esemény lehetőség a magyar vállalkozások számára az exportpiaci jelenlétük fejlesztése és üzleti kapcsolatrendszerük bővítése mellett a versenytársak monitorozására is.

A kiállítás kísérőrendezvényeként a CED krakkói irodája B2B találkozók keretében, borkostoltatással egybekötött cégbemutatkozást is szervez a magyar kiállítók részére. A magyar borászatok így célzottan tudják bemutatni vállalkozásukat, termékeiket és kapacitásukat a meghívott lengyel disztribútorok, viszonteladók előtt, ezzel is tovább növelve a lengyel piacon való hangsúlyos megjelenésük lehetőségét.