REKORDSZÁMÚ MAGYAR KIÁLLÍTÓ AZ AGROMALIM SZAKKIÁLLÍTÁSON

Rekordszámú, összesen huszonkét magyar vállalkozás mutatkozik be a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével az AGROMALIM Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállításon. A kollektív – kül- és beltéri kiállítói térrel is rendelkező – nemzeti standon többek között növénytermesztéshez szükséges eszközök, mezőgazdasági kisgépek, különböző speciális mérőműszerek, valamint talajművelő munkagépek kerülnek bemutatásra.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. kiemelt figyelmet fordít a meghatározó agráripari vállalkozások hatékony és fókuszált külpiaci pozícionálására, exporttevékenységük szakmai támogatására. Ennek jegyében a CED az idei évben rekordszámú, összesen 22 magyarországi partnerének biztosít részvételi lehetőséget az AGROMALIM Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállításon.

A rendezvény rendszeres résztvevői – a több mint 200, Európa számos országából érkező kiállító mellett – Románia meghatározó agrár szakemberei, nagyvállalatai, illetve az iparághoz kapcsolódó szakmai szervezetek képviselői. Mindezek kiváló alapot jelenthetnek a bemutatkozó magyar cégeknek az eredményes romániai piacra lépesükhöz szükséges kapcsolatrendszer kiépítéséhez, a konkurencia feltérképezéséhez, valamint a fogyasztói trendek megismerésére.

A nemzeti standon a bemutatkozó magyar vállalkozások termékportfóliójának köszönhetően a magyar agrárium, illetve a kapcsolódó technológiai megoldások szinte teljes spektruma reprezentálásra kerül. Bemutatásra kerülnek többek között kiváló minőségű növénytermesztéshez szükséges eszközök, mezőgazdasági kisgépek, takarmányok, különböző speciális mérőműszerek, valamint talajművelő munkagépek is.

Kísérőrendezvény az eredményes piacra lépésért

Az esemény keretében, a CED aradi regionális képviselete társszervezésében az Aradi Magyar Gazdák Egyesületével B2B tárgyalásokkal egybekötött szakmai fórumot is rendez, melynek fókuszában az innovatív agrárdigitalizációs eszközök és megoldások állnak. A szakmai előadásokat követően a magyar cégek célzott üzleti tárgyalásokat folytathatnak a meghívott román gazdákkal, agráripari vállalkozókkal, disztribútorokkal.