Tizenkét magyar vállalkozás részvételével indul az AGRARIA

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan, az idei évben is hangsúlyos és kollektív bemutatkozást biztosít összesen 12 exportképes magyar partnercégének az AGRARIA szakkiállításon. Erdély egyik legjelentősebb mezőgazdasági szakkiállításaként számontartott eseményen több mint 300 kiállító mutatkozik be a kilátogató több tízezer szakmai érdeklődő előtt.

Az agráriparra, illetve a kapcsolódó ágazatokra fókuszáló AGRARIA teret ad a részt vevő vállalkozásoknak a regionális fogyasztók közvetlen elérése mellett személyes üzleti tárgyalások folytatására, valamint a potenciális partnerek és regionális piaci viszonyok feltérképezésére, amelyek előrevetítik Magyarország exportvolumenének bővülését, a két ország közti gazdasági és kereskedelmi együttműködések szorosabbra fűzését.

Ennek jegyében biztosít összesen 12 exportképes magyar partnercégének részvételi, illetve cégképviseleti lehetőséget a CED.

A kiállításon a legújabb mezőgépek, traktorok, aratógépek, önjáró permetezők és talajművelő gépek mellett a kertészet, szőlőtermesztés és az állattenyésztés terén használt legújabb eszközökkel és technológiákkal is megismerkedhetnek az érdeklődők.