Kőszegi András

Szakmai és közéleti ismerkedését első munkahelyén a Magyar Rádióban kezdte 1985-ben. Rádiós és televíziós szerkesztő, riporteri, műsorvezetői tapasztalatai után kommunikációs tanácsadóként dolgozott kisebb és nagyobb cégeknek. A Gazdasági Rádió elindításában kommunikációs igazgatóként és szerkesztő-műsorvezetőként vett részt.

Jelenleg márkatanácsadóként dolgozik és az onbrands.hu márka hírportál sikerében érdekelt.

Felsőoktatási intézmények - METU, BGE, Pázmány, Károli, Mathias Corvinus Collegium, - meghívott előadója, a Budapesti Metropolitan Egyetem CSR, üzleti fenntarthatóság szakirány vezetője, a Budapesti Corvinus Egyetem kríziskommunikáció kurzusának oktatója, de tartott szemináriumot fenntarthatóság és márka témában a Singapore Management University-n is.

Számtalan hazai és nemzetközi média, marketing és üzleti konferencia szakmai előadója és moderátora, médiumok meghívott szakértő vendége.

Szakmai díjak, többek között 2007 óta az EFFIE zsűri tagja.

„EZ A BRANDING - 51 márkás beszélgetés” (2013) és „EZ A CSR - 51 felelős beszélgetés” (2014) című könyveiben a márkaépítés, a fenntarthatóság szektorokat és társadalmakat átívelő megoldásait mutatja be.0

4 videó

  • Tűnj ki a versenytársak közül
  • Értékteremtés, a hatékony márkaépítés első lépcsőfoka
  • Építsd tudatosan a személyes márkádat!
  • Üzleti fenntarthatóság a gyakorlatban

Inspirációk

Rádiós és televíziós szerkesztői, riporteri, műsorvezetői tapasztalatai után, kommunikációs tanácsadóként dolgozott kisebb és nagyobb cégeknek. Jelenleg márka-tanácsadással foglalkozik, és több hazai egyetem meghívott előadója.

Videók

Tudatos Márkaépítés

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink