Málnay Barnabás

Málnay Barnabás a hardver és IoT startupokra szakosodott Smartware.Tech magvető kockázati tőkealap partnere és az ELTE Informatikai Kar üzletfejlesztési tanácsadója.
Barnabás az ELTE-n, a Közép-európai Egyetemen és a kaliforniai Stanford Egyetemen folytatott tanulmányait követően kezdett el korai fázisú technológiai projektekkel és induló vállalkozásokkal foglalkozni. Először a Magyar Telekom Innovációs és Üzletfejlesztési Igazgatóságán dolgozott senior tanácsadóként, majd a Magyar Telekom innovációs laborja, a Kitchen Budapest külkapcsolati és fejlesztési igazgatója lett. 2011 és 2015 között a telekommunikációs iparághoz kötődő hazai nagyvállalatokat, kisvállalkozásokat és startup cégeket összefogó Mobilitás és Multimédia Klaszter ügyvezetője, közben 2013-2014-ben a Portfolion, a Day One Capital és a Bonitás kockázati tőkealapok által gründolt AVEC startup akcelerátor operatív vezetője, 2014 végétől 2016-ig pedig a startup befektető és tanácsadó White Summers Cofounder partnere volt. 2015 és 2020 között a pán-európai EIT Digital harmincfős nemzetközi üzletfejlesztési hálózatának tagjaként európai scale-up cégek nemzetközi terjeszkedését támogatta. Befektetői és üzletfejlesztési tevékenysége mellett nagyvállalati belső innovációs, illetve startup programok külsős tanácsadójaként olyan kiemelkedő hazai nagyvállalatok partnere volt az elmúlt pár évben, mint a Magyar Telekom, az OTP és az Erste Magyarország.
Az ELTE IK üzletfejlesztőjeként Barnabás a Karon születő kutatási eredmények üzleti hasznosítási projektekké fejlesztésén, illetve a hallgatók saját innovációs projektjeinek inkubálásán dolgozik, valamint az ezen célokat szolgáló innovációs folyamatok kialakításán. Hallgassák meg az előadásait.

0

4 videó

  • Tudatos növekedés a kezdeti szakaszban
  • A kockázati tőke – honnan, hogyan?
  • Tőkebevonás folyamata – mit keres a befektető?
  • Ötletből megoldás

Inspirációk

Tőkebevonás mesterfokon

Videók

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink