Pomázi Gyula

Hivatalvezetőként céljának tekinti, hogy a hivatal egy erős, önálló intézmény legyen, amely a 125 éve fő tevékenységének számító szabadalmi feladatok ellátása mellett a K+F minősítések terén is minél nagyobb segítséget nyújtson a Magyarországon működő vállalkozásoknak. Irányításával napjainkban is olyan lehetőségeken dolgozik kollégáival, amelyek megoldások, de legalábbis segítség lehet a vállalkozások számára a koronavírus miatti válsághelyzetben is.

Bár 1989-ben gépészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, karrierje során elsősorban a hazai gazdaság erősítése, a vállalati menedzsment, a magyar vállalati kultúra fejlesztése foglalkoztatta és foglalkoztatja a mai napig.

A hivatal vezetése előtt az Innovációs és Technológiai Minisztériumban és a Nemzetgazdasági Minisztériumban iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkárként is tevékenykedett, ügyvezető igazgatója volt a ForArea Gazdaságfejlesztő Kft.-nek, vezérigazgató-helyettese az E Group Magyarország Rt.-nek, illetve dolgozott a MOL távközlési üzleti részlegén stratégaként, a Coopsystems Szervezési és Vezetési Tanácsadó Kft.-nél pedig vezető tanácsadóként.

Tanácsadói képesítését Németországban, menedzsment képesítését pedig Hollandiában szerezte meg.

Alapítója a Budapesti Műszaki Egyetem Management Szakkollégiumának.

0

2 videó

  • A szellemi tulajdonjog – és minden, ami mögötte van
  • Magabiztosan a szellemi tulajdonjog világában

Inspirációk

A szellemi tulajdonjogról – könnyen, érthetően

Videók

Magabiztosan a szellemi tulajdonjog világában

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink