Bolya Imre

Bolya Imre karizmatréner.

Imre szakterülete és szenvedélye is egyben a karizma kutatása és fejlesztése. Tréningjein és előadásain több ezer embernek segített már a karizmatikus kommunikáció fortélyait elsajátítani legyen szó offline vagy online szereplésről. Csoportos képzései mellett egyénre szabott karizma fejlesztő programokat is tart elsősorban cégvezetők, közép- és felsővezetők számára.

Nemrég jelent meg első könyve Karizma címmel, amelyben a 12+1 leginspirálóbb magyar előadóval készített mélyinterjút, fejtette meg a karizmájuk titkait, és tette elérhetővé bárki számára.

Imre otthonosan mozog a vállalati szférában is. 9 éves multinacionális hátterének köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken. Vezetőként a felhatalmazás alapú és coaching szemléletű vezetői elveket alkalmazta és vallja ma is. Kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét.

“Miért érdemes fejlesztened a benned is ott rejlő karizmát? Azért, mert egy karizmatikus ember megnyerő, meggyőző és sikeres. Szinte nem lehet nem odafigyelni rá. Eléri, amit akar, és képes másokat is inspirálni. Teszi mindezt hitelesen, szenvedéllyel, önmagát adva. Jó érzés a közelében lenni, és amikor beszél, valami megváltozik bennünk.“

Bolya Imre munkásságáról bővebben a karizma.hu oldalon olvashatsz.


0

3 videó

  • Karizmatikus szereplés mások előtt
  • Válj te is magabiztos online előadóvá!
  • Cégbemutató prezentáció tíz lépésben

Inspirációk

Válj te is magabiztos előadóvá profi karizmatrénerünk segítéségével! 

Videók

Képezd magad egyszerűen, kényelmesen!

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink