Heltai Lajos

Tanulmányait a Budapesti Műszaki Főiskolán (mai Óbudai Egyetem) végezte, minőségmérnök szakirányon.

Gyakornoki pályáját és karrierjét a budapesti General Electric Hungary Kft.-nél kezdte, ahol volt minőségmérnök, LEAN mérnök, sorvezető és üzemvezető.

Ezt követően a szintén budapesti Flextronics International Kft.-nél (mai Flex) helyezkedett el, mint senior termelési vezető.

Munkáját a tíz országban jelen lévő, Európa egyik legnagyobb kisállateledel gyártójánál, a Partner in Pet Food Hungária Kft.-nél folytatta, kezdetben termelésvezetőként, majd gyárigazgatói pozícióban.

Jelenleg a Bonafarm Csoporthoz tartozó PICK Szeged Zrt. termelési igazgatója, ahol három városban és négy telephelyen, 1.050 fő közvetlen és közvetett beosztott munkavállaló munkájáért és sok egyéb mellett a munkavédelem fejlesztéséért, a gyártás minőségéért és a gyártási hatékonyság folyamatos fejlesztéséért felel – ebben a témában az egyik kiemelt feladata a digitalizálás, a vállalat Ipar 4.0-ás fejlettségi szintjének fejlesztése.

Coaching szemléletű felsővezető, aki a kollégái erősségei mentén fejleszti csapatát. Mindennapi munkája során nagy hangsúlyt fektet a hatékonyság növelésére, emellett erős minőségszemlélettel rendelkezik.

Fontosnak tartja, hogy a munkatársak értsék a vállalati célokat, azokat megfelelő operatív célokká lebontva, kiváló munkát végezve növeljék a vállalat eredményességét és fejlődjenek szakmailag.

Karrierje során termelő vállalatok ellátási láncának szinte minden területén dolgozott már, számtalan hatékonyságfejlesztési (LEAN, TPM bevezetése, automatizálások) projektet vezetett vagy vett részt bennük, növelve ezzel szakmai és vezetői felkészültségét.

Munkái során több belföldi és külföldi gyárban dolgozott, sok vállalat több, mint 100 gyárát ismerhette meg, kiszélesítve ezzel látásmódját.

0

3 videó

  • Szerepek egy KKV életében
  • Stratégiai és operatív célkitűzések – hogyan, miért?
  • Hatékony időgazdálkodás alapjai

Inspirációk

Hasznos tanácsok az operatív döntéshozatalhoz 

Videók

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink