Laczkó Balázs

Laczkó Balázs vagyok a Netmarketing Kft. tulajdonosa. Immáron több, mint 10 éve foglalkozom online marketinggel. Ez idő alatt kb. 400 kisebb-nagyobb vállalkozás fejlődését támogattam kollégáimmal közösen. Szívemhez legközelebb a PPC (kattintás alapú hirdetések) világa áll, azon belül pedig a Google Ads. Emellett komplex marketing stratégiák elkészítésével is szívesen foglalkozom.

A szakmai pályafutásom során volt néhány olyan momentum, mely meghatározta mind saját, mind a cégem fejlődését. Az egyik ilyen sarokpont 2016-ban érkezett el, mikor a Google 1 éven át tartó coaching programjában vehettem részt. Olyan ismeretekre és kapcsolatrendszerre (szakmán belül) tettem szert, mely egy korábban soha nem látott fejlődési pályára állította a Netmarketinget.

Meghatározó volt számomra továbbá az, hogy különböző egyetemeken előadásokat tarthattam az online marketinggel kapcsolatban. Ez különösen emberként adott sokat számomra, aminek az az oka, hogy középiskolában nem voltam a legjobb tanuló és otthon, a szüleimtől állandóan azt hallgattam, hogy vécépucoló sem leszek. Örülök, hogy végül nem így lett és lehetőségem nyílt továbbadni a valós tapasztalatokon nyugvó tudásom, és persze annak is, hogy így bizonyítottam önmagam és a szüleim számára is.

Az évek során kb. 80 vállalkozás és 12 marketing ügynökség munkatársai számára tartottam különböző – legnagyobb számban Google Ads – képzéseket.

Amit a civil életemről érdemes tudni: 4 gyermekemmel és feleségemmel egy csodás családi házban lakunk egy Budapesthez közeli kisvárosban. Aktívan sportoltam, míg egy súlyos sérülés miatt jelenleg rekreációs gyakorlatokra korlátozódnak a mozgással kapcsolatos lehetőségeim.


0

4 videó

  • Online marketingstratégia alappillérei
  • Merre tart az online marketing világa?
  • Mitől lesz hatékony az online marketinged?
  • Marketingstratégiák - jó gyakorlatok, követendő példák

Inspirációk

Minden, amit a hatékony marketingstratégiákról tudnod kell!

Videók

Mit érhetünk el az online marketing segítségével?

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház

Együttműködő partnereink