121 Spirit
Hol helyezkedik el a pálinkafőzde?
Pálinkafőzdénket egy családi manufaktúraként mutatnánk be. Komáromot Dunaszerdahellyel összekötő főútvonalon, Bogya községében található a főzde.
Mi a vállalkozás fő profilja?
Családi vállalkozásként működő manufaktúránkat 2018-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar gasztronómia egyik kiváló értékét, hagyományos magyar pálinkát állítsunk elő kiemelkedő színvonalon. A helyi termelőktől vásárolt zamatos gyümölcsökből készült termékeink mentesek minden hozzáadott adalékanyagtól, aromától, felesleges cukortól. Filozófiánk, hogy magába a gyümölcsbe rejtett íz-, és illatvilágot a gyártási folyamat során megőrizzük, s a végén palackba zárjuk.
Kik a tulajdonosok és mit fontos tudni róluk?
A cég tulajdonosai Lajtos Krisztián és Klára
Lajtos Krisztián, mérnök, a főzde megálmodója és tervezője, a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó hallgatója. Szakterületei a vállalkozáson belül: gyümölcsbeszerzés, irányított erjesztés, pálinkafőzés, termék értékesítés.
Lajtos Klára szakterülete: értékesítés, marketing kommunikáció, reklám anyagok készítése, logisztika.
Személyes gondolatok, inspirációk
A hagyomány érték. Ezt hisszük, és valljuk. Meg kell őrizzük, tovább kell adjuk. Ez a hitvallás közös szenvedélyünknek, a néptáncnak köszönhetően életünk szerves részét képezi már több, mint 2 évtizede. S éppen ebből kiindulva döntöttünk úgy, hogy italkultúránk egyik jellegzetes termékét a pálinkát, annak eredeti formájában, és tisztaságában állítjuk elő.
Manufaktúránk tagjai egytől egyig elhivatott szakemberek, akik szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy termékeink megelégedést, és örömet okozzanak minden egyes ügyfelünknek.
121 Spirit
Videó
CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.
1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. Residence Irodaház
Együttműködő partnereink