62. AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár

2024.08.26.

62. AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár
Kilenc magyar cég az AGRA szakkiállításon

Újabb jelentős nemzetközi szakkiállításon veszek részt a magyar vállalkozások a CED Közép-európia Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével. Ezúttal Szlovénia egyik legfontosabb agráripari rendezvényén, a 62. AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron mutatkozik be kilenc magyar cég.

Igazodva a globális élelmiszeripari és mezőgazdasági trendekhez, az esemény fókuszában az élelmiszerbiztonság, a fenntartható gazdálkodás, az innovatív agráripari megoldások, a hatékony erdőgazdálkodás, valamint a vízgazdálkodás áll. Az AGRA keretében számos tematikus előadással, kerekasztal-beszélgetéssel, üzletember fórummal, valamint termékbemutatókkal is készülnek a szervezők, így adva teljes ágazati körképet a résztvevőknek.

A bemutatkozó magyar cégeknek így lehetőségük nyílik szakmai ismereteik bővítésére, a regionális és globális iparági trendek megismerésére, valamint célzott üzleti tárgyalások megvalósítására.

Üzletember-találkozó is segíti a magyar cégek piacra lépését

Az AGRA kísérőrendezvényeként Innovatív szolgáltatások a magyar-szlovén üzleti kapcsolatokban címen szakmai konferenciát is szervez a CED, Magyarország Lendvai Főkonzulátusa közreműködésével.

A fórum során szó lesz egyebek mellett a dróntechnológia agráripari felhasználásáról, a magyar és a szlovén piac sajátosságairól, valamint a geotermikus energiában rejlő lehetőségekről. A szakmai előadásokat követően pedig lehetősége nyílik a részt vevő magyar és szlovén cégeknek a közvetlen kapcsolatfelvételre, célzott üzleti tárgyalásokra.