Aradon építhetik üzleti kapcsolatrendszerüket a magyar cégek

2024.09.06.

Aradon építhetik üzleti kapcsolatrendszerüket a magyar cégek
Aradon mutatkozik be 10 magyar vállalkozás az AGROMALIM Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállításon a CED közreműködésével.

Az aradi AGROMALIM szakkiállítás kiemelt helyen szerepel a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. rendezvénynaptárában, ugyanis az esemény Közép- és Kelet-Európa egyik legjelentősebb agráripari rendezvénye, amelyen évről-évre több száz kiállító, és több ezer szakmai érdeklődő vesz részt.

A kiállítás tehát kiváló platformot biztosít a magyar cégeknek a kapcsolatépítésre, termék- és szolgáltatási portfóliójuk széles, nemzetközi közönség előtt való bemutatására, piaci pozíciójuk erősítésére, márkaismertségük növelésére. Az esemény emellett teret ad a legújabb nemzetközi trendek, technológiák és innovációk megismerésére, amely segít abban, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal, és versenyképesek maradjanak a regionális és a globális piacon egyaránt.

Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés 

Az AGROMALIM a klasszikus kiállítási részén túl különféle szakmai előadásokat, bemutatókat és konferenciákat kínál, köztük a CED aradi irodája és a Romániai Magyar Gazdák Egyesülete társszervezésében megvalósuló Innovációs trendek a mezőgazdaságban - gazdatalálkozó és szakmai fórum című kísérőrendezvényt. Az eseményre előzetesen közel 100 cégvezető és gazdálkodó regisztrált, akik többek között a klíma- és gazdasági környezetváltozásról, a talajmegújításról, valamint talajminőség javításáról hallgathatnak meg szakértői előadásokat.