Bjelovári Őszi Nemzetközi Vásár – immár 31. alkalommal

2024.09.13.

Bjelovári Őszi Nemzetközi Vásár – immár 31. alkalommal
Bjelovarban, Horvátország egyik jelentős ipari központjában mutatkozhat be hét magyar vállalkozás a 31. Bjelovári Őszi Nemzetközi Vásáron. A rendezvény évről évre a horvát gazdaság és agrárium kiemelkedő eseménye, amely egyedülálló lehetőséget biztosít a helyi termelők, nemzetközi vállalatok és cégek, illetve az innovatív mezőgazdasági technológiák és megoldások bemutatására.

Folytatódik a CED, illetve partnerei szeptemberi kiállítás-sorozata, ezúttal Horvátországban. A CED közreműködésével ugyanis hét magyar vállalkozás mutatkozhat be a nagy múltú agrár- és élelmiszeripari szakrendezvényen, a 31. Bjelovari Őszi Nemzetközi Vásáron.

Az impozáns, összesen több mint 100 nm-es kül- és beltéri nemzeti standon a magyar cégek többek között gyümölcsfeldolgozáshoz multifunkcionális lepárlóeszközt, mezőgazdasági termények feldolgozásához komplex technológiákat, valamint gyümölcs- és zöldségalapú késztermékeket mutatnak be az érdeklődőknek, akik száma a tavalyi évben meghaladta az 55 ezret. Horvátország legnagyobb tradicionális szakkiállítása felvonultatja a legújabb mezőgazdasági gépeket és eszközöket, innovatív agráripari megoldásokat.  A több mint 500 kiállító között helyi és nemzetközi szereplők egyaránt bemutatkoznak, így a magyar cégek nem csak horvát, de regionális kapcsolatrendszerüket is bővíthetik a rendezvényen.