Brnoban találkozik a gépipar legjava – indul a 65. MSV Nemzetközi Gépipari Vásár

2024.10.08.

Brnoban találkozik a gépipar legjava – indul a 65. MSV Nemzetközi Gépipari Vásár
Idén is hangsúlyos magyar részvétellel indul Brnoban az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár. A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével – immár negyedik alkalommal – öt magyar cég képviselheti hazánkat Közép-Európa legnagyobb ipari seregszemléjén.

Újabb nemzetközileg is jegyzett szakkiállításon vehetnek részt magyar vállalkozások a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével. A Brnoban megrendezésre kerülő 65. MSV Nemzetközi Gépipari Vásáron ugyanis 5 magyar cégnek nyílik lehetősége széles szakmai körben bemutatni iparági innovációit, megoldásait.

A kiállítás a gépipar szinte teljes spektrumát lefedi, olyan fókuszágazatok képviselői vesznek részt rajta, mint például a bányászat, gépgyártás, vegyipar, elektronika, kutatás-fejlesztés, vagy éppen a szállítmányozás. A magyar cégek így tehát nem csak nemzetközi jelenlétüket tudják megerősíteni a kiállításnak köszönhetően, de számos területen alakíthatnak ki együttműködést szakterületükhöz kapcsolódóan.

Az MSV Nemzetközi Gépipari Vásáron évente a világ 60 országából több mint 1500 kiállító és 75.000 látogató vesz részt, így egyedülálló lehetőség a magyar mérnöki szaktudás, iparági innovációk és fejlesztések bemutatására. A CED partnerei többek között egyedi gépgyártási technológiákat, fémmegmunkálási megoldásokat, speciális alkatrészeket mutatnak be.