ELINDULT A SZÉKELYUDVARHELYI ŐSZI VÁSÁR RENDEZVÉNYSOROZAT

2024.09.13.

ELINDULT A SZÉKELYUDVARHELYI ŐSZI VÁSÁR RENDEZVÉNYSOROZAT
31. alkalommal szervezik meg Székelyföld legjelentősebb multiszektorális rendezvényét, a Székelyudvarhelyi Őszi Vásár rendezvénysorozatot. Az esemény kulturális fókusza mellett gazdasági vetülettel is bír, a Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítás és Vásár révén. Az eseményen a CED közreműködésévével 15 magyar vállalkozás mutatkozhat be.

Székelyudvarhely nem csak kulturális, de gazdasági szerepét tekintve is Székelyföld zászlóshajója, amelyben jelentős szerepe van az immár harmincegyedik alkalommal megvalósuló Őszi Vásár rendezvénysorozatnak, a város és a térség legrangosabb kulturális és gazdasági eseménye.

Az Őszi Vásár keretében kerül megszervezésre a Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítás és Vásár, amelyen évente mintegy 150 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait szinte valamennyi meghatározó iparágat felölelve. A multiszektorális rendezvényen a CED közreműködésével idén összesen 15 magyar vállalkozás is bemutatkozhat.

Üzleti fórum is segíti a közvetlen kapcsolatfelvételt 

A rendezvény nyitónapján szervezik meg a Székelyudvarhelyi Őszi Vásár – Üzleti Fórum és B2B-találkozó című szakmai konferenciát. A kísérőrendezvényen szakmai előadások, céges sikertörténetek, illetve a regionális üzleti lehetőségek is bemutatásra kerülnek a résztvevőknek, akik közvetlen tárgyalásokat is folytathatnak egymással.