ELSŐ ALKALOMMAL MUTATKOZHATNAK BE MAGYAR CÉGEK AZ INTERBEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON

2022.10.21.

ELSŐ ALKALOMMAL MUTATKOZHATNAK BE MAGYAR CÉGEK AZ INTERBEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON
Első alkalommal vesznek részt szervezett formában, kollektív nemzeti standon magyar vállalkozások az INTERBEAUTY nemzetközi kozmetikai és szépségipari szakkiállításon. A CED közreműködésével bemutatkozó öt cég számára a rendezvény kiváló platformot biztosít termékeik, márkáik és szolgáltatásaik bemutatása mellett kapcsolatteremtésre, valamint disztribúciós hálózatuk bővítésére.

Első alkalommal szervez közösségi bemutatkozást a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a Pozsonyban 2022. október 21-22. között megvalósuló INTERBEAUTY nemzetközi kozmetikai és szépségipari szakkiállításon.

A reprezentatív, egységes arculattal ellátott nemzeti standon öt magyar vállalkozás mutatkozik be a regionális szinten is jegyzett szakkiállításon, amelynek rendszeres résztvevői a céges kiállítók mellett iparági szakértők, disztribútorok, valamint drogéria- és üzletláncok képviselői. A kiállítás tehát kiváló platform a magyar cégek számára termékeik, márkáik és szolgáltatásaik bemutatására, kapcsolatrendszerük és disztribúciós hálózatuk bővítésére. A magyar standon többek között natúr- és dekorkozmetikumokkal, valamint különböző szépségipari termékekkel várják az érdeklődőket.

„Napjainkban a szépség- és egészségipar az egyik leggyorsabban fejlődő ipari és szolgáltatási szektor, amelyben a nagy nyugat-európai márkák piacvezetők. Azonban meggyőződésem, hogy a magyar cégek ár-érték arányukat tekintve képesek lennének felvenni velük a versenyt, ha globális szinten egyelőre még nem is, de a regionális piacokat tekintve mindenképp. Az INTERBEAUTY pedig platformot biztosít számukra ahhoz, hogy feltérképezzék, melyek azok a folyamatok vagy területek, ahol még fejlődniük kell, hogy szintet léphessenek a nemzetközi piacokon is” – fogalmazott Csík László, a magyar részvételt koordináló CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Üzleti fórum is segíti a magyar cégeket

A magyar cégek a kiállítási megjelenésen túl B2B tárgyalásokkal egybekötött magyar-szlovák üzleti fórumon is részt vehetnek a CED szervezésében. Az esemény keretében a vállalkozások céges bemutatkozásukat követően célzott üzleti tárgyalásokon bővíthetik kapcsolatrendszerüket a meghívott szlovák disztribútorokkal, viszonteladókkal.

„Szlovákia 2021-ben hazánk negyedik legfontosabb külkereskedelmi partnere volt az exportmutatók alapján. A magyar kivitel meghaladta a 6,1 milliárd eurót a tavalyi évben, amely több mint félmilliárd eurós bővülés az egy évvel korábbi adatokhoz képest. A CED célja az üzleti fórum megszervezésével, hogy egy újabb szektorban segítse elő a magyar cégek hatékony külpiacra lépését” – mondta el az üzleti fórum kapcsán Csík László ügyvezető.