Magyar cégek Eszéken – 27. Eszéki Őszi Vásár

2024.09.27.

Magyar cégek Eszéken – 27. Eszéki Őszi Vásár
A horvát piac is közvetlenül elérhetővé válhat annak az 5 magyar vállalkozásnak, amelyek a CED közreműködésével bemutatkoznak az Eszéki Őszi Vásáron, a térség egyik kiemelt multiszektorális szakrendezvényén. A vásáron nem csak a horvát, de számos további közép-európai ország vállalkozásai is képviseltetik magukat, amely újabb exportpiacokat jelenthet a bemutatkozó magyar cégeknek.

Huszonhetedik alkalommal ad otthont Eszék városa a régió egyik meghatározó multiszektorális kiállításának, az Eszéki Őszi Vásárnak. A szakrendezvény elsősorban az élelmiszeriparra és a mezőgazdaságra fókuszál, de az építőiparhoz, a környezetvédelemhez, lakberendezéshez, valamint a kézműves iparhoz kapcsolódóan is mutatkoznak be cégek.

Az eseményen a helyi cégek, illetve termelők mellett nemzetközi kiállítók is részt vesznek, lehetőséget adva a gazdasági kapcsolatok bővítésére, iparági innovációk megismerésére, piaci trendek és fogyasztói szokások megismerésére és konkrét üzleti tárgyalások lebonyolítására.

A CED közreműködésével az idei évben öt magyar vállalkozás részvételével zajlik a vásár, melynek tematikájához igazodva a magyar kiállítók termékpalettája is igen széles skálán mozog: üdítő italok, kávégépek és kiegészítő termékek, ipari-mezőgazdasági alkatrészek, illetve építőipari termékek.