Magyarország közép-európai exportösztönzési és gazdaságfejlesztési törekvéseinek operatív megvalósítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium intézményeként a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. látja el teljes körűen.

A környező országokban, illetve Lengyelországban, Csehországban, és Olaszországban működő összesen 23 külképviseletünk, valamint a hazánk megyeszékhelyein tevékenykedő irodáink révén pontos képpel rendelkezünk mind a kereslet, mind pedig a kínálat tekintetében. Célunk, hogy ezeket összehangolva elősegítsük a magyar vállalkozások sikeres külpiacra lépését, ezáltal pedig hazánk exportvolumenének bővülését, a régió gazdasági versenyképességének fokozását.

Széleskörű, a kereskedelmi folyamatok valamennyi szegmensét lefedő szolgáltatási portfóliónkat a magyar vállalkozások igényeihez, illetve a nemzetközi trendekhez szorosan illeszkedve alakítottuk ki. Mindez biztosítja, hogy valamennyi partnerünk – méretétől és exporttapasztalatától függetlenül – a leghatékonyabban vehesse igénybe eszközrendszerünket, amely kiterjed többek között célzott partnerkeresésre és -közvetítésre, konkrét exportlehetőségek monitorozására, regionális szakkiállításokon való kedvezményes részvétel, illetve cégképviselet biztosítására.