Helyszín: Szlovákiai Agrárkamara Díszterme

Időpont: 2023. október 17. (kedd) 08:30-16:30


REGISZTRÁCIÓ


Ismét Felvidékre látogat a Kárpát-medence szerte a nagysikerű CEDukáció Roadshow! A Dunaszerdahelyen megrendezésre kerülő vállalkozásfejlesztési képzésünk, amely ezúttal két különálló blokkból áll.

A délelőtti program keretében Laczkó Balázs, a CEDukáció állandó szakértője és előadója mutatja be, hogyan is változott a marketing, az értékesítési kommunikáció az elmúlt időszakban, valamint a kis- és családi vállalkozások helyzetét és lehetőségeit napjainkban.

A képzés második részét egy interaktív workshop adja, amely elsősorban a külpiaci kereskedelemre, illetve a hatékony export technikákra fókuszál. A workshop pontos tematikájának végleges meghatározásához egy online kérdőív kitöltésére kérjük a jelentkezőket, hogy a számukra legfontosabb és legszükségesebb témakörök kerüljenek beépítésre. A kérdőívet a workshopra jelentkezők e-mailben fogják megkapni az esemény előtti hetekben.

Fontos: Jelentkezni a regisztráció gombra kattintva, a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges. A kitöltés során kérjük, jelölje meg, hogy az előadáson, vagy a workshopon kíván részt venni!

Program:

08:30-09:00 – Regisztráció

09:00-09:05 – Köszöntő

09:05-10:30 – Előadás - A jövő marketingje I. rész - Laczkó Balázs

10:30-10:45 - Kávészünet

10:45-12:00 – Előadás - A jövő marketingje II. rész - Laczkó Balázs

12:00-13:00 – Ebéd

13:00-14:45 – Workshop - Hogyan vezesd be eredményesen a termékeidet a külföldi piacokon I. rész – László Judit

14:45-15:00 - Kávészünet

15:00-16:30 – Workshop - Hogyan vezesd be eredményesen a termékeidet a külföldi piacokon II. rész – László Judit


Előadók

Laczkó Balázs – Minősített Google Ads szakértő, tulajdonos – Netmarketing Online Reklámügynökség Kft.

A Netmarketing Kft. tulajdonosa. Immáron csaknem 15 éve foglalkozik online marketinggel. Szívéhez legközelebb a PPC (kattintás alapú hirdetések) világa áll, azon belül pedig a Google Ads. Emellett komplex marketing stratégiák elkészítésével is szívesen foglalkozik.

A szakmai pályafutása során volt néhány olyan momentum, mely meghatározta mind saját, mind a cége fejlődését. Az egyik ilyen sarokpont 2016-ban érkezett el, mikor a Google 1 éven át tartó coaching programjában vehetett részt.

Az évek során közel 100 vállalkozás és 12 marketing ügynökség munkatársai számára tartott különböző – legnagyobb számban Google Ads – képzéseket.

 Bővebben az előadóról ITT olvashat.


 László Judit - exportfejlesztési tanácsadó - laszlojudit.hu

Az elmúlt 15 évben hazai és nemzetközi szinten is eredményes üzletfejlesztői tudásra tett szert olyan szektorokban, mint az élelmiszeripar, pénzügy, IT, energia és technológia.

2020-tól kezdve exportfejlesztési tanácsadóként támogatja élelmiszergyártó vállalatok (food és non food szektor) külpiaci növekedését. Bevezette és megerősítette a Funky Forest juice és smoothie márkát a magyar piacon és elindította az export értékesítést. Az Abonett termékeit 15 országban, a MAXX üdítőital portfóliót 8 országban vitte piacra. Az ANJUNA növényi alapú jégkrémek értékesítését 4 hónap alatt 3 országban segítette elő.

Saját vállalkozása előtt 2016-ban a világ egyik legnagyobb kereskedelmi hitel biztosítójánál, a Coface-nál elnyerte a Kelet-Közép Európa legjobb értékesítési vezetője címet. Majd 2 éven keresztül vezette az egyik legnagyobb hazai ásványvíz, és üdítőital gyártó export igazgatóságát, 3 mrd forintos árbevételt generáló globális vevőportfólióval.

Szívügye az exportfejlesztés. Elkötelezetten hisz abban, hogy az eredményes külpiaci terjeszkedés alapja a megfelelő gondolkodásmód és a piacképes stratégiák alkalmazása.


Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, az alábbi regisztrációs felületen jelezni szíveskedjen!

Az előadásra maximum 60, a workshopra maximum 25 résztvevőt tudunk fogadni.

A jelentkezést követően pár napon belül visszaigazoló emailt küldünk, illetve a rendezvény előtt pár nappal egy emlékeztető üzenetet.

Amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni az eseményen, lemondási szándékát kérjük mindenképpen jelezze!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Elérhetőségünk: cedukacio@ced.hu