ELSŐ ALKALOMMAL MUTATKOZNAK BE MAGYAR VÁLLALKOZÁSOK A CED KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL A LORIST EXPÓN

Magyarország az 52. alkalommal megvalósuló vajdasági LORIST Expo nemzetközi vadászati, halászati és turisztikai szakkiállítás díszvendégként mutatkozik be. Az esemény keretében a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és az Egy a Természettel Nonprofit Kft. közös szervezésében kiemelkedő magyarországi gyógy- és termálfürdők, valamint a vásár tematikájához kapcsolódó magyar cégek mutatkoznak be.

Magyarország, mint díszvendég mutatkozik be a régió egyik legjelentősebb vadászati, halászati, és turisztikai fókuszú szakrendezvényén, az immáron 52. alkalommal megvalósuló vajdasági LORIST Expón. A rendezvény nagy jelentőséggel bír, hiszen kiváló lehetőséget biztosít a 2021-ben, hazánkban megvalósuló Vadászati és Természeti Világkiállítás promotálására, illetve a vadászathoz és halászathoz kapcsolódó innovatív magyar termékek és szolgáltatások reprezentálására.

Mindezekre tekintettel a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. az Egy a Természettel Nonprofit Kft.-vel szoros együttműködésben kiemelt figyelmet fordít a hangsúlyos magyar jelenlét biztosítására. Ennek jegyében kiemelkedő magyarországi gyógy- és termálfürdők, valamint a vadászathoz és a halászathoz kapcsolódó innovatív termék- és szolgáltatási portfólióval rendelkező magyar vállalkozások mutatkoznak be a kiállításon a két szervezet közreműködésével.

„A LORIST Expo kiváló lehetőséget teremt a komoly hagyományokra visszatekintő magyar vadászati és halászati kultúra, illetve a kapcsolódó innovatív termékek és szolgáltatások széles szakmai körben történő reprezentálására. Bízunk benne, hogy partereink olyan hosszú távú és sikeres együttműködéseket alakítanak ki az esemény keretében, amelyek előrevetítik a szerb piacra irányuló magyar export további bővülését” – hangsúlyozta Csík László, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

###