BJELOVARBAN FOLYTATÓDIK A CED SZEPTEMBERI KIÁLLÍTÁSSOROZATA

Horvátországban, Bjelovarban folytatódik a CED és partnerei őszi kiállítássorozata. Az agrár- és élelmiszeripar szinte teljes spektrumát lefedő – és az idei évben jubiláló – 30. Bjelovari Nemzetközi Őszi Vásáron összesen nyolc magyar agráripari vállalkozás mutatkozik be.

A szeptemberrel kezdetét veszi a CED őszi kiállítássorozata, amely keretében Szerbiában, Romániában, Lengyelországban, Csehországban, illetve 2023. szeptember 8-10. Horvátországban mutatkozhatnak be a külpiacok iránt nyitott magyar cégek.

Az indén jubiláló 30. Bjelovari Nemzetközi Őszi Vásáron – amely Horvátország egyik legjelentősebb gazdasági eseménye – összesen nyolc magyar vállalkozás mutatkozik be a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével.

A vásár kiemelt gazdasági potenciállal bír a kiállítók számára, hiszen a szakmai érdeklődők között megtalálhatóak a horvát piac meghatározó szereplői, mezőgazdasági disztribútorai. A magyar kiállítók összesen 100 nm-es – kül és beltéri – egységes nemzeti standon várják az érdeklődőket.